TUNGGU DULU !!!

Sebelum anda mendapatkan Ebook Perancangan Perkahwinan tersebut, saya ada sesuatu yang baik buat anda. Bagi mereka yang ingin berkahwin, perlu juga memiliki ilmu untuk membeli rumah pertama mereka untuk 


Ebook panduan Membeli Rumah Ebook

RM40


 Ebook ini dapat membantu sesiapa sahaja yang merancang untuk membeli rumah impian anda mengikut bajet dan keperluan anda serta membantu untuk:


#  Anda didedahkan bagaimana untuk membeli rumah pertama anda untuk anda tinggal selepas berkahwin. Tiada masalah jika anda tiada pengalaman langsung! Sangat membantu..

# Jenis rumah bagaimanakah yang sesuai dengan bajet anda? Ramai orang silap ketika memilih rumah selepas kahwin. Berita baik, anda tidak akan silap!

# Proses membeli rumah rumit? Ya memang rumit jika anda tak tahu prosesnya. Anda akan ditunjukkan langkah demi langkah yang mampu menjimatkan banyak masa, kos dan tenaga anda.

# Bagaimana anda boleh mengenalpasti akan kebaikan dan keburukan rumah yang bakal anda beli. Ini dapat membantu anda mendapatkan rumah yang terbaik dan selesa diduduki.. Amazing..

# Bagaimana untuk mengenalpasti masalah yang pernah timbul ataupun yang akan timbul dengan pembelian rumah anda? Anda akan didedahkan rahsia itu..

# Dan banyak lagi..

Jom Semak Dulu Tawaran Ini !


+
RM40.00 + RM40 = RM80
Hanya RM60 sahaja


Ebook Utama Perancangan Perkahwinan             - RM 80.00  RM40.00

Modul 1 – Belanjawan (15 m/surat)
Modul 2 – Persediaan (67 m/surat)
Modul 3 – Perancangan (62 m/surat)

BONUS

Ebook Tips Sebelum, Semasa & Selepas Kahwin - PERCUMA
(56 m/surat)

Ebook Direktori Perkahwinan                               - PERCUMA
(19 m/surat)

ONE TIME OFFER 
Ebook Panduan Beli Rumah                                   - RM 40.00
(56 m/surat)

                                          Jumlah Keseluruhan - RM120.00 
60.00
                                                                 =====        

Cuba anda lihat semula berapakah nilai sebenar bagi keseluruhan panduan ini? Ianya berharga RM120.00 termasuk dengan bonus dan ebook Panduan Beli Rumah Selepas Kahwin juga! Akan tetapi, jika anda bertindak sekarang, anda hanya perlu laburkan RM120 RM60.00 untuk ebook-ebook setebal 200 mukasurat yang penuh dengan info bermanfaat.

Namun begitu, harga RM60.00 adalah untuk tempoh yang amat-amat TERHAD!  kemungkinan besar saya akan menaikkan harganya kepada RM100.00 pada bila-bila masa! Mungkin minggu depan atau bulan depan.

Tidakkah dengan hanya nilai RM60.00 ini, anda bisa merancang dengan tepat dan cepat persediaan perkahwinan dan perancangan untuk membeli rumah impian anda?  Kerugian yang besar dapat anda elakkan bila merujuk pada ilmu yang betul dan tepat. Fikir-fikirkan lah ya.

Makin lambat anda bertindak untuk dapatkan panduan eksklusif ini, maka makin lambatlah anda boleh memulakan langkah untuk melengkapkan diri untuk menempuh majlis perkahwinan dan alam rumahtangga yang bahagia.

atau......           

-----------------------------------------------------------------------------------------

Anda Hanya Mahukan Ebook Perancangan Perkahwinan Sahaja Tanpa Ebook Panduan Beli Rumah Selepas Berkahwin?

Jika anda sudah pasti dan yakin tidak memerlukan ebook Panduan Beli Rumah Selepas Kahwin sekarang, tidak mengapa.  Sila klik icon tempahan di bawah untuk membeli Ebook Panduan Eksklusif Persediaan Perkahwinan berserta Tips Sebelum, Semasa & Selepas Kahwin dengan harga RM40.00.